Categories: Вести, Македонија, Став, Ударни вести

ЗНМ: OJO да ја отфрли кривичната пријава кон Момировски и Милосављевиќ

    Здружението на новинари на Македонија (ЗНМ) бара од Основното јавно обвинителство (ОЈО) во Скопје да ја отфрли кривичната…

Повеќе