Вести Македонија Ударни вести

Герасимовски: Правилната селекција на отпадот носи здрава животна средина

  Општина Центар ја продолжува соработката со Здружението за одржлива развој и заштита на животната средина Гоу Грин. Градоначалникот Горан Герасимовски и Мила Јовановска, претседателката на здружението, потпишаа Меморандум за соработка со цел реализирање на проекти во областа на животната средина и климатските промени.     Во рамки на овој Меморандум се воспоставува соработка за […]