Алтернатива Македонија Настани

Подарок-картичката од Ист Гејт Мол и Комерцијална банка е во продажба во пресрет на најубавите празници

  Ист Гејт Мол и Комерцијална Банка известуваат дека „Ист Гејт подарок-картичката“ е на понуда и доаѓа токму во пресрет на најубавите празници во годината. „Ист Гејт подарок-картичката“ е достапна во вредност од 1.000, 2.000, 3.000, 4.000 и 5.000 денари, со цел да биде вредна за дарување во секоја прилика и со најразличен повод – […]