Алтернатива Настани

„МАКЕДОНИУМ: Драматургија на незавршеното“ – Јане Чаловски и Христина Иваноска

  „МАКЕДОНИУМ: Драматургија на незавршеното“ – најново заедничко истражувачко дело на Јане Чаловски и Христина Иваноска 22 декември, во 19:00 часот, МКЦ   Книгата е дел од студиската, дискурзивна, истражувачко-изведбена и издавачка програма на „Проектниот простор Прес ту егзит“ за 2020 година. Авторка на воведниот текст е Јованка Попова, дизајнот е на Неда Фирфова, а […]