Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Програма за млади менаџери и деловни лидери: Стекни искуство од најдобрите

  Под покровителство на претседателот Стево Пендаровски, Советот на странски инвеститори ќе спроведе програма за млади менаџери и деловни лидери,…

Read More