Categories: Вести, Македонија

Само Рангелова од ВМРО-ДПМНЕ гласаше ЗА одземање на платата на бегалецот Груевски

Пратеничката на ВМРО-ДПМНЕ Даниела Рангелова, која беше претседателка на Унијата на жени на партијата во времето кога претседател беше Никола…

Повеќе