Алтернатива Настани

Репертоар на КИНО УТРО 2022 во КИНОТЕКА

  Кинотеката, по традиција, првите денови од Новата година им ги посветува на најмладите љубители на филмот и на тинејџерите. Тие од средината на јануари 2022 година ќе имаат можност да погледнат неколку интересни наслови.   За најмладите гледачи од 13 јануари 2022 година ќе се прикажат популарните анимирани филмови: БИБИ, БОБИ И ЕДНА СНЕШКАСТИЧНА […]