Categories: Алтернатива, Вести, Македонија, Настани, Ударни вести

Кампања 16 дена женски активизам: „Младите на една може“ – Препознај, помогни!

  Во екот на 16 дена женски активизам, од организацијата „Младите на една може“ споделени се фотографии од изминатите активистички…

Повеќе
Categories: Алтернатива, Вести, Македонија, Настани

Прва публикација на “ЕДНА МОЖЕ” – „Компилација МЕГАФОН 1″

  “Нашето женско писмо, во форма на „Компилација МЕГАФОН 1: Анонимна реалност/дојави на еднородителски семејства и самохрани мајки во Република…

Повеќе