Categories: Вести, Македонија, Став

Нова сезона – стари проблеми за македонските ски центри

  Од осамостојувањето на Македонија речиси секоја власт најавува инвестиции во нови скијачки центри. Заедничко за сите е што бомбастичните…

Повеќе