Categories: Вести, Македонија, Топ теми, Ударни вести

Во тек е инспекциски надзор на ДСЗИ во УК за гинекологија

  Во тек инспекциски надзор на ДСЗИ на Гинекологија, информираат Министерството за здравство. “Во врска со случајот со родилката која…

Read More
Categories: Вести, Македонија, Топ теми, Ударни вести

Вонреден инспекциски надзор во Клиничката болница – Битола

  Министерот за здравство Фатмир Меџити, по информацијата за починатото новороденче, ги откажа сите свои ангажмани и денеска ја посети…

Read More
Categories: Вести, Македонија

Градоначалникот Герасимовски бара вонреден инспекциски надзор на ДУП-от Градска четврт Ј 07 – Старо Водно

  Градоначалникот на Општина Центар, Горан Герасимовски, испрати барање до Државниот инспекторат за градежништво и урбанизам за вршење на вонреден…

Read More