Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Грција денеска гласа за Протоколот за пристап на Македонија во НАТО

Во грчкиот парламент денеска треба да се одржи гласањето за ратификација на Протоколот за пристап на Македонија во НАТО, откако…

Read More