Categories: Алтернатива, Настани

Распишани конкурсите за државните награди „11 Oктомври“ и „22 Ноември“

Днеска се распишани се конкурсите за државните награди „11 Oктомври“ и  „22 Ноември“ за 2024 година, информираат од Министерството за…

Повеќе
Categories: Алтернатива, Вести, Македонија, Настани, Ударни вести

Денеска бесплатен влез во сите музеи и археолошки локалитети

По повод 18 Април, Светскиот ден на спомениците и археолошките локалитети, денеска е овозможен слободен влез во сите национални установи…

Повеќе