Categories: Алтернатива, Настани

ИЗБОРОЛОГИЈА – Преку друштвена игра до поголема политичка едукација на младите

  Младите луѓе од Република Северна Македонија активно учествуваат во изборните процеси во земјава, покажуваат последните статистики според кои секој…

Повеќе