Вести Изјави Македонија Ударни вести

Стоилковски: Дали Фрчкоски со свој препознатлив стил на зборови лани рекол дека нема да врати 4.000.000 долари?

  Повеќе од една недела, Ковачевски и Османи кријат што се случува со 4.000.000 долари на сметка на Мисијата на Фрчкоски во Њујорк? За потсетување, на сметката на мисијата се префрлени пари од поделбата од продажба на имот на СФРЈ, префрлени се лани, по продажбата во септември. Од тогаш, на два пати, во декември лани […]

Вести Изјави Македонија Ударни вести

Стоилковски: Даваме рок од 24 часа Демократскиот сојуз да одговори за бесплатниот паркинг на функционери

  Денеска објавуваме скандал којшто покажува зошто власта е одлепена од реалноста, но и зошто Демократскиот Сојуз е верен партнер на власта на СДСМ – ДУИ. Демократскиот Сојуз како дел од колачот на власта, на подарок од СДСМ – ДУИ долгогодишно го имаше ЈП Градски паркинг во свое владение, а за возврат обезбедувале привилегии, повластувања […]