Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Александар Николоски реизбран за генерален известувач за укинување на смртната казна

  Комисијата за правни прашања и човекови права на Парламентарното собрание на Советот на Европа (ПССЕ), на седницата која се…

Повеќе
Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Николоски избран за известител за БиХ од Мониторинг комисијата на ПССЕ

  На состанокот на Мониторинг комисијата на Парламентарното собрание на Советот на Европа, која вчера се одржа во Париз, пратеникот…

Повеќе
Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Николоски на состанок на Комисијата за правни прашања и човекови права во Париз

  Александар Николоски, член на Делегацијата на Собранието во Парламентарното собрание на Совет на Европа (ПССЕ) и член на Комисијата…

Повеќе
Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Николоски избран за потпретседател на Европската народна партија во ПС на Совет на Европа

  Во периодот од 24 до 28 Јануари се одржува зимската сесија на Парламентарното Собрание на Совет на Европа во…

Повеќе