Вести Македонија Ударни вести

Град Скопје започна постапка на ветинг за директорите на јавните претпријатија

  Град Скопје започна постапка на ветинг за поставените директори на јавни претпријатија.   “Ќе има нулта толеранција за корупцијата. Ова е системска мерка за елиминирање на можностите за корупција во рамки на градот и спречување на какви било судир на интереси. Oвој процес започна со директорите на јавните претпријатија, а ќе продолжи со раководителите […]