Categories: Вести, Изјави, Македонија, Ударни вести

Обраќање на претседателот Пендаровски на Меѓународниот форум за заштита на бегалците

  Претседателот Стево Пендаровски денеска се обрати на Меѓународниот форум за заштита на бегалците, организиран од Центарот за право на…

Read More