Вести Македонија Топ теми Ударни вести

Средба на Пендаровски со ОМО „Илинден“ и здруженија на граѓани од Република Бугарија

  Претседателот Стево Пендаровски денеска прими претставници на ОМО „Илинден“ и претставници на неколку други здруженија на граѓани од Република Бугарија.     Претставниците на здруженијата го информираа претседателот Пендаровски за нивната работа и активности во областа на човековите права, промовирање на толеранција и градење на граѓанско општество.     Во однос на дијалогот со […]