Алтернатива Настани

Безбедниот шопинг, забава и уживање, главен фокус на Ист Гејт Мол

  Во првиот месец од годината, Ист Гејт Мол, како шопинг престолнина и најголем шопинг центар од европски ранг во регионот, се фокусираше уште повеќе на безбедноста и уживањето на посетителите.     Главното мото на Ист Гејт Мол е пораката, – „Ти си центар“ и истата продолжува да биде дел од секоја планирана активност […]