Вести Изјави Македонија Ударни вести

Шаќири: Почитување протоколи, за успешно реализирање на наставата со физичко присуство

  “На сите ученици и наставници, им посакувам многу успеси во воспитно – образовниот процес, а најмногу им посакувам добро здравје во овие вонредни услови и состојба на пандемија која за жал сеуште трае”, изјави министерот за образование Јетон Шаќири по посетата на ООУ„Конгреси и Манастирит“, каде на учениците и наставниците им посака успешен почеток […]