Вести Македонија Топ теми Ударни вести

Решенија за изолација ќе се објавуваат на веб-страната на ДСЗИ

  На седница на Владата, донесен е заклучок за начинот на изработување и доставување на решенија за изолација за лица кои се позитивни на КОВИД-19 или се контакти на позитивни лица. Според новиот предлог, решенијата за лицата кои треба да бидат во изолација ќе се објавуваат на веб страницата на Државниот санитарен и здравствен инспекторат […]