Вести Македонија Ударни вести

Заокружен проектот за снимање со мобилните камери за сообраќајната и граничната полиција

  Денеска во кругот на Мобилната единица за Безбедност на патниот сообраќај во Петровец, министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски заедно со Н.Е. Ерик Мејер, вршител на работите во Амбасадата на САД присуствуваа на заокружувањето на проектот за снимање со мобилните камери наменети за единиците за сообраќај и Одделот за гранични работи.       […]