Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Заокружен проектот за снимање со мобилните камери за сообраќајната и граничната полиција

  Денеска во кругот на Мобилната единица за Безбедност на патниот сообраќај во Петровец, министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски…

Повеќе