Вести Македонија Ударни вести

Ерик Мејер, Заменик шефoт на мисија во Амбасадата на САД во работна посета на „Алкалоид“

  Делегација од Амбасадата на Соединетите Американски Држави, предводена од г. Ерик Мејер, заменик-шеф на мисија во Амбасадата на САД во Скопје, оствари работна посета на „Алкалоид“ АД Скопје.       За време на посетата високиот дипломатски претставник беше запознаен со резултатите од работењето на компанијата, со нејзините пласмани и со производствените операции. Беа […]