Алтернатива Настани Ударни вести

Протестен марш за нашите права на “ЕДНА МОЖЕ!”

  ПРОТЕСТЕН МАРШ ЗА НАШИТЕ ПРАВА! На 13 февруари, во 13 часот Од Жена – парк до Министерство за труд и социјална политика “Една може!” како единствена организација која се залага за правата на самохраните мајки и еднородителски семејства, со овој протестен марш сака да го изрази незадоволството кон сите институции кои се глуви на […]