Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

ВМРО-ДПМНЕ ќе поднесе амандмани за раст на другите плати во јавниот сектор

  ВМРО-ДПМНЕ преку амандман ќе бара останатите плати во јавниот сектор да растат согласно растот на минималната плата.  -ВМРО-ДПМНЕ ќе…

Повеќе