Categories: Вести, Изјави, Македонија, Ударни вести

Град Скопје поднесе кривична пријава против Шилегов и Јанчева

  Град Скопје, согласно одредбите од Законот за кривичната постапка, денес поднесе кривична пријава против Љубица Јанчева, поранешен Претседател на…

Повеќе