Categories: Вести, Свет, Ударни вести

ЕЦБ ги предупредува банките за можни кибер-напади од руските хакери

  Европската централна банка (ЕЦБ) ги предупреди банките дека се можни кибер-напади од руски хакери во периодот на ескалација на…

Повеќе