Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Со лажна наградна игра се мамат Фејсбук корисниците да споделат лични податоци

  Не е вистина дека „Шпаркасе банка“ доделува над 25 илјади евра преку наградна игра на Фејсбук. Станува збор за…

Повеќе
Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Внимавајте, на ФБ се шири невистинита наградна игра на НЛБ Банка

  Oд НЛБ Банка за „Вистиномер“ изјавија дека е лажен и профилот и информацијата за наградната игра. Дополнително за ова…

Повеќе