Алтернатива Вести Македонија Настани Ударни вести

Повик до средните училишта во натпреварувачка едукативна симулација „Имам став“

  Отворено е пријавувањето за новата сезона на едукативната активност „Имам став!“, организирана од страна на Собранието на Република Северна Македонија, која ќе се одржи виртуелно во текот на месеците март и април.     На активноста може да се пријави секое средно училиште од земјата. Едукативната активност „Имам став!“ претставува симулација на процесот на […]