Вести Македонија Ударни вести

Решени 1.437 барања од граѓани преку адресата 24@skopje.gov.mk

  На електронската адреса за комуникација со граѓаните 24@skopje.gov.mk досега се пристигнати 1.597 барања, од кои решени се дури 1.437. Најголемиот број граѓани на овој мејл пријавиле проблеми од областа на даночните прашања, уредувањето и одржувањето на зеленилото на јавните површини, како и проблеми со јавниот превоз и чистењето на диви депонии. На електронската адреса […]

Вести Македонија Ударни вести

Решени 1.000 барања од граѓани преку адресата 24@skopje.gov.mk

  На електронската адреса за комуникација со граѓаните 24@skopje.gov.mk досега се пристигнати 1.142 барања, од кои решени се дури 1.000, информираат од Град Скопје. Во текот на изминатата недела најголемиот број граѓани на овој мејл побарале да се постават заштитни столпчиња за да се заштитат јавните површини и тротоарите за безбедно движење на граѓаните од […]