Алтернатива Настани

Rock The Opera – Македонска Филхармонија 12 Април 2019

Вистинскиот звук на рок музиката.Rock The Opera.Најлегендарните рок песни и најдобрите звуци испреплетени во одлично искуство.Она што следи е возбудливо искуство за публиката.Најпопуларните песни од настапите вклучуваат: Pink Floyd – Shine On You Crazy Diamond, Comfortably Numb, Echoes, Another Brick In The Wall, Deep Purple – Highway Star, Fireball, Smoke On The Water, When A […]