Алтернатива Вести Македонија Настани Ударни вести

Поставена нова куќарка за размена на книги во Градскиот парк

  Детскиот културен центар „Карпош“ деновиве постави нова куќарка за размена на книги во Градскиот парк, заменувајќи ја старата која беше оштетена. Вакви куќарки за размена на книги во моментов се поставени во Градскиот парк, паркот „Ибни Пајко“, како и во дворот на ДКЦ „Карпош“. Овие куќарки се поставени како дел од проектот „Улични библиотеки“ […]