Вести Македонија Ударни вести

Министерот Спасовски на конференција за ефикасна борба против нелегалната миграција

  Министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски на 21 и 22 февруари ќе учествува на Министерската конференција на Платформата за заедничка координација за ефикасна борба против нелегалната миграција долж Источномедитеранската рута, која ќе се одржи во Хофбург – Виена во Австрија. Министерот Спасовски ќе има обраќања на двете панел сесии, „Регионални и национални аспекти  – […]