Алтернатива Вести Македонија Настани Ударни вести

На малиот Војдан му е потребна голема помош: СЕКОЈА ДОНАЦИЈА Е НОВ ЧЕКОР НАПРЕД

  Среќно и безгрижно детство без здравствени проблеми е желба на секој родител и згрижувач на секое дете. Малиот Војдан Спасовски уште во својата прва година од животот нажалост се соочува со еден од најстрашните непријатели на денешницата – церебрална парализа. На малиот Војдан му е потребна голема помош, затоа што секоја донација, без разлика […]