Categories: Алтернатива, Настани

Rock The Opera – Македонска Филхармонија 12 Април 2019

Вистинскиот звук на рок музиката.Rock The Opera.Најлегендарните рок песни и најдобрите звуци испреплетени во одлично искуство.Она што следи е возбудливо…

Повеќе