Categories: Вести, Македонија, Топ теми, Ударни вести

Забрана за влез на руски авиони во воздушниот простор на Северна Македонија

  Владата на Република Северна Македонија на денешната 18-та седница донесе одлука да се приклучи на препораките на ЕУ и…

Повеќе