Вести Македонија Ударни вести

Од денеска ограничени маржи наместо замрзнати цени

  Денес стапи на сила одлуката за одредување највисоки трговски маржи на продажните цени на основните прехранбени производи во трговијата на големо и мало, која ја донесе Владата на предлог на Министерството за економија и престанува да важи одлуката за замрзнување на цените на основните прехранбени производи. Новата одлука, во која на листата на основни […]