Алтернатива Настани

ЏЕЗТЕТИКА – промоција на книга фотографии од Татјана Ранташа

  Промоција на книга фотографии од Татјана Ранташа   На 5 март, сабота, со почеток во 13:00 часот, на платото пред МКЦ, ќе се одржи матине-промоцијата на првата книга фотографии на Татјана Ранташа, облагородена со текстуалните варијации на Александар Прокопиев, наречена – Џезтетика. Книгата се состои од портрети на 50-тина македонски џез-музичари, претставени преку објективот […]