Алтернатива Вести Македонија Настани

Comodita Home со нова донација за КОВИД Центрите низ Македонија

  Comodita Home, најголемиот малопродажен ланец за производи за домот, во рамки на својата хуманитарна кампања  „Секој сон е важен“  денеска донираше 160 душеци и 160 перници кои ќе се користат во Ковид Центрите низ Македонија. Донацијата беше предадена пред ЈЗУ Универзитетска клиника за пулмологија и алергологија Скопје од страна на претставникот на Comodita Home,  г-дин Харитон Гаџоски а ја прими Д-р Дејан Докиќ директор на Клиниката […]