Вести Македонија Став Топ теми Ударни вести

Здружението на медицински сестри бара извинување од Биба Додева

  Унијата на ЗМСТАС предводени од Здружението на медицински сестри, техничари, акушерки и стоматолошки сестри „ЗА НАС“ би сакала јавно да го истакне незадоволството од произнесениот јавен став во однос на медицинските сестри  од страна на естрадниот уметник и претседател на здружение на граѓани – Биба Додева.     Користејќи недолични изјави со низок вокабулар […]