Алтернатива Македонија Настани

“Вечери на женски права” на повеќе локации во Скопје

  Од 8-ми до 10-ти март, во Младинскиот културен центар и Кинотека, ќе се одржи 13-то издание на „Вечери на женски права“. Ова е настан кој на различни локации во Скопје, традиционално се организира од 2010 годин, а и е под покровителство на Град Скопје. Настаните кои се организираат во рамките на оваа манифестација, понудија […]