Алтернатива Настани

Импров групата НАСТАП вечерва во МКЦ

  Заснована на игри за импровизација, адаптирани да се играаат пред публика, Импров Групата Настап е комична, непосредна, но комплексно структуирана театарска претстава, обврзана да критикува, демистифицира и образува, оградувајќи се од вулгарност и прост подбив.   Импровизацијата не само што е корисна за актерите, туку често се применува и во психологијата како вежба со која […]