Вести Македонија Ударни вести

Помош за самохраните мајки, помалку нови градби побараа граѓаните на Општина Центар

  Подобри инфраструктурни решенија, намалување на новите градби и помош за самохраните мајки, побараа граѓаните од градоначалникот на Општина Центар, Горан Герасимовски. Герасимовски, кој е во постојана комуникација и директни средби со граѓаните, на вчерашниот отворен ден ги ислуша сите барања, потреби и предлог решенија кои центарци ги изнесоа пред него.     „Единствено директната […]