Вести Македонија Топ теми Ударни вести

Груевски за РАИ: Во затвор сигурно ќе ме убиеја

Поранешниот македонски премиер кој е во Унгарија, Никола Груевски, даде интервју за РАИ каде зборува за политичкиот прогон. – Случајот за кој бев обвинете фалсификуван, знаев дека има план да ме убијат зад решетки. Не можам сега да обезбедам детали, но но секогаш има некој на кого не му одговарате, вели Груевски. Вели дека пред […]