Вести Изјави Македонија Ударни вести

Ковачевски: Низ дијалог со бизнис заедницата и граѓаните ќе ја надминеме и оваа криза како победници

  Премиерот Димитар Ковачевски, на покана на Стопанската комора на северозападна Македонија, се обрати на настанот „Тркалезна маса – дискусија меѓу бизнисмените и Владините претставници“ на која учествуваа членови на управниот одбор на комората и претставници на компаниите членки на оваа деловна асоцијација.  Тркалезната маса, на која учествуваа и првиот заменик претседател на Владата Артан […]