Вести Македонија Ударни вести

Обука за итни ситуции за тактички одговор при кризни ситуации за атомско биолошка и хемиска одбрана

  Неделава, од 14 до 18 март во Скопје, во организација на Канцеларијата за соработка во одбраната при Амбасадата на САД во Република Северна Македонија, претставници од Центарот за управување со кризи предводени од директорот на ЦУК, Стојанче Ангелов, заедно со заменик директорот Екрем Зендели и со раководителот на Секторот за операции и координација Горан […]