Алтернатива Настани

Успешна балканска турнеја на “РАЗВЕДИ МЕ” во режија на Роберт Ристов

  Театар Провокација во изминатите неколку дена ја имаше својата неколкудневна успешна балканска турнеја со претставата „РАЗВЕДИ МЕ“, во режија на Роберт Ристов.     Во претставата играат актерите Мирјана Поповска Ристов и Роберт Ристов, а во снимените видео материјали се појавуваат и актерите Зорица П.Панчиќ, Љубиша Савановиќ и Благоја Чоревски-Чоре. Претставата на еден експлицитен […]