Вести Македонија Ударни вести

Герасимовски: 63 ученици од социјално загрозени семејства добиваат бесплатни стоматолошки услуги

  Општина Центар во соработка со Стоматолошкиот факултет – Скопје овозможи бесплатни стоматолошки услуги за сите деца од сите осум основни училишта во општината кои спаѓаат во социјално ранливите категории. „Преку оваа соработка, Општина Центар сака да им помогне на семејствата од социјален ризик обезбедувајќи бесплатни стоматолошки услуги за нивните деца. Одржувањето на оралното здравје […]