Вести Македонија Топ теми Ударни вести

Ковачевски: Моја цел и на Владата е да имаме модерни и безбедни патишта до крајот на 2024

  „Минатата година реализиравме 79% од капиталните инвестиции и со истото темпо продолжуваме и оваа година. До крајот на мандатот во 2024 година моја цел како премиер и на оваа Влада е да имаме модерни и безбедни патишта што ќе значат побрзо движење, но и силна и развиена економија“, изјави премиерот Ковачевски за време на […]